10 април 2008 г.

Сексът винаги има значение

______________________________________________

Седим в нашата кръчма – аз и Учителят и той ми обяснява за днешната си сесия с две тела, за някакъв гримьор гей и малкото му кученце. На три маси разстояние любовна двойка издава странни животински звуци, което идва да подскаже, че много се обичат. Преди се дразнех на подобни гледки – някакви хора се лигавят пред теб, сякаш светът е създаден само за тях и милите думи, с които се наричат. Превръщат планетата в едно огромно сърце, което тупка неуморно и нарушава ритъма на всички останали планети. Все пак на земята има още около 6,6 билиона хора, които искат да живеят необезпокоявани от техния планетарен романс, мамка му!
Сега обаче и аз тупкам с тях. Те са една средностатистическа любовна гибел, която ако не се разложи на деветия месец, след още девет ще има дете. После второ. Един ден той ще остане до късно на работа, ще проследи ръба на чорапогащника на колежката. От този миг нататък ще остава все по до късно на работа, докато един ден просто няма да се прибере.
Когато го наричаш Прасчо, никога не си представяш каква свиня може да се окаже. Винаги е така. Първите стъпки в кочината на любовта са плахи и леки. Колкото по-уверено стъпваш, толкова повече се увеличава вероятността да се подхлъзнеш и да затънеш до ушите в лайна. Ама любовни!
- За какво си мислиш – пита Учителят.
- За гълъбчетата до нас.
- Обичат се, а.
- Предполагам. Забележи само как я гледа. Тя не спира да говори, сигурно за нейните си неща - за колежката, която много я дразни, за шефа, за новия проект. Той въобще не я слуша, но го прави по очарователен начин. Преди един приятел ми беше казал, че никога не чува жените, когато му говорят. Просто ги гледа, наслаждава им се и чака да избълват целия си поток от думи.
- Иска да я чука.
- Може да не е само сексът.
- Сексът винаги има значение, Кате, каквото и да ти говорят.
- О, не се и съмнявам!
- Преди имах много странна връзка. Аз бях на 20 и тъкмо се бях върнал от казармата. Живеех на улица „Мизия”. Срещу нас имаше едно семейство – мастит адвокат и жена му. Тя беше много умна – Мария се казваше и знаеше осем езика. Работеше в БТА. Много често, когато мъжът й излизаше за работа, тя заставаше до прозореца, събличаше се и започваше да бръсне интимните си части. Знаеше, че я гледам. Един ден не издържах и я причаках пред входа. Казах й, че много искам да уча английски и тя се съгласи да ми дава уроци.
- Научи ли английски?
- Английски не научих, но така се чукахме! Тя беше с 10 години по-голяма от мен и ми даде доста ценни уроци. Всеки ден, когато мъжът й излизаше за работа, тя дръпваше леко пердето и поставяше едно алено цвете на перваза. Това беше сигналът, че мога да идвам. Правехме го в техния хол, разделен на две от библиотека. Мария винаги носеше много бижута. Едни огромни такива. Само сребро. За времето си бяха много екстравагантни. Това, което най-добре си спомням, е как преди секс сваляше тези бижута много бавно и внимателно ги поставяше в голяма купа. Чак тогава идваше при мен. Оказа се обаче, че в библиотеката имало дупка и майката на адвоката ни гледала винаги, когато се чукаме. Обадила му се и разказала всичко.
- Винаги жените прецакват цялата история.
- Точно. И един ден, докато правим секс, вратата се отключва. Мария вика - това е мъжът ми – Саньо се казваше, много странно име. Аз представи си как съм се почувствал. Обаче този човек се оказа голям пич, шапка му свалям. След като влезе, не дойде при нас веднага, а отиде първо в кухнята. Ние набързо се облякохме, разтворихме учебниците и уж учим. Аз сричам на английски. По едно време на вратата в хола се чука. Тя много се учуди, защото той нямал навика да чука, пък и защо в собствената си къща! Влезе, поздрави ни, обясни, че забравил някакви документи. Аз всеки момент очаквам да ми каже нещо. Той – железен. На излизане се спря, погледна пълната купа с бижута, после погледна Мария и се усмихна по особен начин. С един жест само ни показа, че знае всичко. Без скандали, без драми, нищо! Само една усмивка. Невероятен човек, никога няма да го забравя.
- Малко хора биха постъпили като него.
- Знам. Затова му се възхищавам.
- После какво стана?
- Нищо! Продължихме да се чукаме, но не в тях. Излизахме сред природата. Тя имаше „Рено” - с него ходехме насам-натам... Така че сексът винаги има значение. Останалото е въпрос на характер.

7 коментара:

Nadia каза...

Мда... Съвсем е прав твоят Учител. Сексът винаги има значение, останалото е въпрос на характер.
А публикацията ти е чудесна! Мисля, че тази ми харесва най-много досега.
:-)

Анонимен каза...

Много интересна историйка. Направо ми скри шапката ;)

SS каза...

А един мой любим приятел обича да ми казва: "Анооо, на 100 години стана и пак не разбра - за каквото и да ти говорят все за ебане става въпрос!"

Анонимен каза...

:)

Mark (Designer, Ralev.com) каза...

който го кефи - нека си вземе книжката от книжарницата на Сиела в Мол-София на Стамболийски :)

заслужава си :)

Анонимен каза...

Аз нещо не разбрах, къде точно в публикацията се дава пример, че винаги секса има значение. Особенно пък историята с изневярата нямаше нищо общо. Иначе съм съгласен.

Анонимен каза...

Впечатлен