8 май 2008 г.

Секс игри

____________________

Не може да не ти се е случвало. В клуб, на купон или случайна среща. Където и да е. Мястото няма значение. Единственото, което има значение, е онзи секси млад господин, с който се гледате от половин час и стига да не бяха тия куци обстоятелства под формата на много хора и никакви легла, със сигурност веднага щяхте да се впуснете в изучаване на телата си. Взаимно. С много страст и разкъсване на дрехи. Точно както подобава на двама непознати.
По някое време на вечерта някой най-накрая се сеща да ви запознае. От вас хвърчат искри. Двамата стърчите насред стаята, досущ две дълги нелепи клечки бенгалски огън. Не ви трябват повече от пет минути и вече се натискате в банята, кухнята, на балкона, или в килера върху всички дрехи. Мястото няма значение. Единственото, което има значение, е че той вече държи в ръцете си твоят малък стегнат задник. Ти минаваш с пръсти през косата му, а на ум се молиш презервативите да са в задния ти джоб, а не в якето, което захвърли небрежно в колата.
Тъкмо тук идва и развръзката, а тя е, че всъщност развръзка няма. Или презервативите ще липсват, или в килера ще нахлуе ревнивата му приятелка, или ти ще се окажеш неразположена. Всъщност и това няма значение. Единственото, което има значение, е че този прекрасен млад мъж никога няма да разбере колко старание влагаш във френската любов, колко добре изглеждаш гола на колене или колко фалцетен става гласът ти секунди преди оргазъм. Той никога няма да присъства на най-вълнуващия performance, който някога си играла в краткия си, но съдържателен живот.
Разделяте се. Маструбирате и някой ден задължително, повтарям, задължително пак се срещате. Просто защото това е част от играта. Е, може би не най-вълнуващата, но определено част от нея. Сега обаче никой от вас не иска да направи първата крачка, защото не е сигурен какво ще последва отсреща. Бенгалски огън или кофа отрезвяваща студена вода. И никой не иска да рискува. Разменяте незначителни поздрави. Говориш с неговите приятели, но никога с него. Хвърляте си коси погледи от четирите ъгъла на стаята. Дебнете се като котка и мишка. Новата ви игра има едно единствено правило – щом той напада, ти отстъпваш и обратно.
Това, което всъщност не знаете, е че мърдане няма. Вие сте заклещени в една матрица, един лабиринт, от който излизане без ебане просто не съществува! Защото докато сте въргаляли топката на страстта в онова килерче, тя е растяла, набъбвала, уголемявала се е и сега живее собствен живот. Да, вашата страст си тупка по цял ден, успоредно с биенето на сърцата ви. Подскача от заведение на заведение, там, където сте и вие, пружинира върху главите ви и само чака да бъда употребена, изстискана докрай. Всяка възбуда в живота се стреми към покой. Това е един простичък закон, който ти и твоят непознат приятел тепърва ще преоткриете и искаш-не искаш ще трябва да му се подчините. Вашата пълнокръвна сексуална енергия трябва да бъде изтощена, подобно на хамстер от въртележка, защото в противен случай в края на твоето безебие те очаква една дълга и пълноценна невроза.
Въздържанието е болестотворно и това не го казвам аз, а самият чичко Фройд, който докато ви е гледал как се натискате, без да се консумирате, най-вероятно се е обърнал няколко пъти в гроба. Така че правете секс, момичета и момчета, това е най-смисления съвет, който мога да ви дам.
Естествено и без него всичко ще се случи. Ще стане точно, когато и двамата най-малко го очаквате. Когато сте седнали един до друг, изплезили език от нечовешкото тичане и гонене из стаята. Именно тази вечер ще си тръгнете заедно, тихо и кротко към неговия апартамент или където и да е. Мястото няма значение. Единственото, което има значение, е че най-накрая ще оближете купичката на страстта до последното й атомче. Вашият цепелин от страст ще се стопи до малко грахово зърно. А какво ще излезе от него – това зависи само от теб и твоя непознат приятел от килера.

18 коментара:

Анонимен каза...

Super! Sas sigurnost si imala winagi shestici po literatura w uchilishte ... kakto i da e. Az imam chustwoto che ima njakakwo protiworechie w poslednite ti postowe. Ot Kulata se ozowawash w Kilera, ot Katereneto na planinata se stiga do Strah ot rewniwa prijatelka. Ima li neshto takowa? Ili pak az sam staromoden i ne tolkowa swobodoljubiw.

Анонимен каза...

orbiorbi, така е то, заниманията с фройдизъм до нищо добро не водят. Там завистта за ку...лата е основният момент момент.

linnah каза...

супер :)

Анонимен каза...

Небрежно,нехайно, поглед / докосване, ммм мирише хубаво, малко по-бавно разминаване, внимание - в периферното зрение; погледа ? не си представя никой гол, само след извивки,ммм а тази жилка не е ли време да се изследва? Вкусово...ах.
Мноу добро постче! гоу он !

Анонимен каза...

"Вие сте заклещени в една матрица, един лабиринт, от който излизане без ебане просто не съществува!"

има, ма трябва да си НЕО за да пренаредиш матрицата.

Проблемът с пренареждането на матрицата е, че всъщност като я промениш венъж си мислиш, че си по-силен от нея... а следващия път може те изненада кофти...

Мисля си и друго - теглиш една майна на всички секс игри, отдаваш се на работа или друго, което не включва външния ти вид. Така следващия път когато се засечете в лабиринта тоя другия с погледите няма и да те познае. Ще те подмине без да му мисли много.

Което си е спасение ако държиш на ревнивата си приятелка. Примерно ;)

RRHand каза...

и кво от т`ва? хладнокръвно дебнеш случайността. чекистът с хладното сърце, самурая с голите ръце, на баба им хвърчилото и т.н. who gives a fuck anyway? 2 erections in a day keeps the doctor away, за девойките леко овлажняване. ablatio epidermi.

Mark (Designer, Ralev.com) каза...

И кво са, Нео е чекист, а? :)

Анонимен каза...

хаха
заради последния коментар си струваше да изчета всичко останало :-)

Bla каза...

That's ma kind of livin'. :)

:: erected thumbs ::

Анонимен каза...

Четох ти всички постове.Ти си тъжен , лутащ се човек , чувстваш несигурност и страх.Вземи си намери сериозен приятел.Така може да намалиш свирките на случайни познати.
Явно редовния секс ти липсва.

linnah каза...

@Маргарит: а на това чичко Фройд му вика сублимация :) Иначе казано да вложиш сексуалната енергия в умствена дейност.

Анонимен каза...

В последният анонимен коментар има истина. Блогът ти ме натъжи, но виждам че си свестен човек който в момента е в кофти филм. Ще ти мине, сигурен съм :)

Анонимен каза...

Прочетох няколко твои публикации. Без да обиждам... ще кажа, че не ми харесаха. Начинът и механиката на мисленето ти са повече от адекватни, но посоката е грешна (по мое мнение). От опит знам, че колкото по-малко секс правиш, толкова повече говориш за него. Може и да греша, разбира се.

sovichka каза...

анонимен предпоследен, то тоя кофти филм вече 25 години, споко :^)))

анонимен, последен. Без да искам да обиждам и аз ... Може би ти наистина не правиш достатъчно секс и често мислиш по въпроса. Аз обаче имам рубрика за секс, така че просто ми се налага да пиша за него.

Поздрави и успех!
:^))

Анонимен каза...

Като стана дума за филм - защо епизодът Summertime е свален от ефир? Или правиш рекламна пауза? :)

sovichka каза...

анонимен, стана малък гаф, затова. лятото пак е в обръщение. :^))

Анонимен каза...

Недотакованият Анонимен... anyway... Аз сън мъж. Като такъв няма как да правя "достатъчно" секс. В действителност, пътувам много, а съм старомоден (верен на една).

Живи, здрави!

Анонимен каза...

Сигурно човек може да изкара добри пари с плащане на дума, но такъв талант да се похабява в писането на толкова интимни изповеди е жалко.
Не ти ли е хрумвало да смениш интереса към Y хромозома с такъв към X? Според мен вътрешно ти си направила тази крачка, остава да си го признаеш...