29 май 2008 г.

Summertime

_____________________________

Най-накрая дойде лятото. И това можеш да познаеш не само по утроената популация на птички и пчелички, но и по факта, че хората около теб вече не са навлечени до ушите и съвсем не наподобяват зле скроена зелка. Сега е сезонът, в който веднага щом стоварим тежките палта в килера, качваме на борда хиляди ентусиазирани хормони, които жужат и подскачат из нас и са готови да ни докарат до лудост, ако не ги претопим в едночасов секс – сутрешен, на плажа, след работа в офиса или където ни скимне. Детайлите в случая въобще не са от значение.
И не ми казвай, че не си забелязал колежката, която седи на бюрото вляво от теб. Тя идва с все по-къси рокли и полички и погледът ти може свободно да обходи все по-голямата част от бедрото й. Просто ей така, докато си вършиш служебните задължения с половин око. Какъв прекрасен сезон! Да не говорим, че тя съвсем не е с този стайлинг, защото й е топло. Не се заблуждавай, дори да се заклева в дантелата на сексапилните си прашки. Просто погледни в очите й и там ще съзреш устрема на млад женски хипопотам в период на разплод. Разбира се, това никак не е романтично, но и без това в животинските нагони няма място за вечеря на свещи и червено вино. Те остават за зимните дълги вечери, когато ти и твоята Снежанка имате предостатъчно време да се въргаляте в леглото, да го правите на парното, масата или до запотения прозорец. Лятото е време да живеем на бързи обороти. Освен това по правило тогава всичко е позволено. Именно сега можеш да си пуснеш небрежна брада. Да се напиеш още от обяд на плажа. Да спиш с Елена, а после с приятелката й, нищо, че и двете ги познаваш от 30 минути. Просто защото лятото е най-лекомисленият сезон от всички. Пък и винаги можеш да се оправдаеш с това, че прекалено те е напекло слънцето. Най-накрая навлязохме в култовата тримесечна ера на one night stand – вървиш си по плажа и колекционираш секс experience с лекотата, с която събираш миди по пясъка.
Освен това през топлите месеци стават най-малко грешки. Колкото и да си пиян, няма как да припознаеш в гръб металистът с дълга копринена коса за нечовешка мацка и обект на твоето желание тази вечер. Просто, защото косматият му гръб ще го издаде на секундата. Още преди да си изфантазирал колко красиво лице може да носи тази буйна грива и как нежно ще се стеле върху биреното ти коремче, докато те е яхнала с двете си прекрасни бедра и с тези изваяни движения прилича досущ на гимнастичка.
Лятото е и периодът на безскрупулните лъжи. Колкото и скептично да те гледат, ти си знаеш, че просто няма как да те хванат. Ако все още не си се сдобил с онова червено спортно кабрио на БМВ (което дебелака от долния етаж кара вече от два месеца), винаги можеш да излъжеш, че колата е на ремонт, защото как може, бе - тия от БМВ се излагат вече, 60 000 евро даде за чисто нова кола и да й се развали климатика на третия ден, мамка й! За компенсация винаги можеш да я поканиш на разходка с колело или просто на разходка в парка, защото и без това времето е толкова хубаво, пък и защо да замърсявате въздуха с някакви противни газове. Веднага след като ти пусне, спокойно можеш да кажеш, че отиваш за бира и повече никога да не се намърдаш в копринените й чаршафи, които и без това са на противни розови мечета и именно те бяха причината да не ти стане първите 30 минути. В крайна сметка кичът винаги те е разстойвал.
Лятото е време за сладко отмъщение. Подло можеш да водиш мацка след мацка у вас и точно преди да й покажеш колко уютно е в спалнята ти, да разтвориш широко всички прозорци, балкони и врати. Така противния дебелак с кабриото от долния етаж ще може да скубе оплешивялото си теме и да слуша колко добре се справяш, каква си машина и въобще как ти се случват нещата в спалнята с лекота, докато поредната госпожица стене блажено под безмилостното ти влияние. Нищо че прилича по-скоро на Упи Голдбърг, отколкото на Наоми Кембъл. Той това няма как да го разбере. Ако случайно нещо пак си разстоен и не се справяш много добре, винаги можеш да я оскубеш леко за косата, уж за по-голямо удоволствие, пък и нали си такъв перверзник. Тя ще стене от болка, съседът ще се суче от ярост, а мълвата за това какъв си любовник ще тръгне бързо из квартала. Знаеш как стават тези работи.
Така че въобще не се напрягай излишно. В която и точка на планетата да живееш, дойде ли лятото, попадаш в страната на неограничените възможности. Няма нужда да спираш бирата, да ходиш на фитнес или да се притесняваш, че след като изкачиш петте етажа пеша до вас, се чувстваш все едно си ритал сам срещу националния 40 минути. Няма значение, че живееш в Люлин, изплащаш ипотечен кредит, нямаш кабрио, всъщност даже една стотинка нямаш, а остават цели 12 дена до заплата. Сега спокойно можеш да отпуснеш душата и да разтвориш прозорците. Все пак – лято е!

18 коментара:

Анонимен каза...

Люлин рулз!

Erbabic каза...

Нека да е лято!

Анонимен каза...

Добре, Совичке :D

Похот, секс и романтика. После излизаш да гониш петгодишното в парка и всякакви подобни мисли се изпаряват, докато се вариш в собствен сос и попръжваш синоптиците, все едно тяхна е вината, че е жега.

sovichka каза...

хи-хи!
Бу :^))) поздрав с 25-те градуса навън.

RRHand каза...

хе. тъкмо се бех убедил, че се познаваме, Совфке, ама кат стигнАх до пасажа за Люлин и некви кредити, видех, че не съм аз тва.

Анонимен каза...

Лятото е и сезонът, в който на пясъка освен миди, с лекота можеш да събираш и хламиди. А за изтрезняване може да поразсъждаваш дали са от Елена или от приятелката й.

sovichka каза...

анонимен, виждам, че си с положителна нагласа спрямо идващото лято. успех и да разказваш после! :^))

Анонимен каза...

Така е, ако не беше положителната нагласа, как щях да понеса това, че ония в сервиза наистина вече се излагат!

beatlefan каза...

Много ми се ебе, Совичке. Не може ли да измислим нещо да те прасна?!

Анонимен каза...

Хахаха, уби рибата.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
morrt каза...

Алилуя!
Ако някоя от Вас дами се чувства като sovichka и няма опасност(ама никаква) да я сбъркам с косматия, рошав металист, описан по-горе,
нека не ми се обажда!
Аз отивам на риба! И не искам да виждам и да чувам хора в следващите няколко дни.
:)

Анонимен каза...

:) Я гледай , някои хора не те разбраха правилно и помислиха, че търсиш някой да те онади по лятному. Или пък са те разрали най-точно от всички :)))

sovichka каза...

ясен, всеки е свободен да ме разбира както, ама както си поиска :^))

Анонимен каза...

аман от тъпи комсомолци, бе!

Анонимен каза...

"Най-накрая дойде лятото. ... Все пак – лято е!"
;)
a 'beatlefan' ме развесели!

Анонимен каза...

Мен пък бийтълсът ме накефи.

Момчето директно си каза това, което искат всички мъже, четящи този блог. Само погледнете, почти цялото "елитарно" блог "общество" се е разписало тук. Еха.

Пълно с милички думи, насърчителни, окуражителни, разбиращи, споделящи. Усмивки и целувки. Почти радост за всички даром, ама ако може, най-много за мен. Под формата на полов акт с авторката на блога.

Ужасяваща добронамереност и позитивно излъчване, които да разкрият готиния тип, който трябва да се крие за всеки един коментар. Митичната юбер реплика, която да надиграе, надцака, а ако може и надчука останалите по скалата на направеното внимание. "Защото нали, яките кучки не се чукат за без пари"

Та така... бих те чукал, но не бих се домогвал до теб на всяка цена. Не и по този малоумен, половинчат начин.

А

ПП. Всъщност, може и да не съм прав, аз често греша. Но в случая това няма абсолютно никакво значение.

Анонимен каза...

тоа, с 'ужасявщата добронамереност'. земи си избивай на друго место комплексите, мъшки. който верва, че ше наебе когото и да било от коментари в нечий бльог е за окайване. а битълса е тъп косомолец, без съмнение. бльогчето му с преводните статии за таа бръмбарската група го доказва със страшна сила.

п.с. за едно си прав. не е важно дали си прав.