21 август 2007 г.

на две, на три

Виж сега. Ако басейнчето ти е 2 на 3 метра и го използваш само, за да си плацикаш плавниците, имам решение. По-скоро един мой приятел има решение за теб.
В началото ми изглеждаше доста налудничаво, но трябва да призная, че има логика. За доброто на моя приятел се надявам да има и хляб в цялата тази работа.
Неговите думи относно творението му са следните - "Идвам и ти слагам устройството в малко басейнче дето преди ти е служило само за да си мокриш ташуните, а сега можеш да се скъсваш от плуване." Край на цитата. Виж сега видеото.

4 коментара:

Анонимен каза...

Хехехе и къде видяхте два на три метра басейнче ???? За протокола и колко струва устройството за течението?????

sovichka каза...

Анонимен, басейни всякакви :)))) Иначе добър въпрос ми задаваш, за съжаление в момента не мога да дам какъвто и да било отговор, но ще попитам.
Поздрави!

Анонимен каза...

доста интересно :)
ако верно е "Ривър ООД"
и е БГ хрумка

може да го офертираш твоя човек да му спретна малко безплатно сайтче :) ако иска

Анонимен каза...

Hmmm
Kam vsicki koito eventualno biha imali interes.
Baseina 3 na 4 vse oste ne sam izrabotil kato produkt, tai kato da vkarash nesto v proizvodstvo oste povece v Balgaria predpolagam vsicki znaete kolko e trudno, i skolko investicii e svarzano.
Inace tova sa minimalnite razmeri na basein koito bi bil goden za Pluvane razbira se dori s tazi Dzadza:-)
A cena ste moga da dam tocna sled okolo mesec tai kato cakam Vkarvaneto v porizvodstvo i na polsedniat i vsasnost nai vazen cark v masinariikata.
Blagodaria za vnimanieto nai vece ot stranana Sovicka :-)